Compakt gaat groeien: Overname door Gistraxx B.V.

Graag brengen we u op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling. Compakt Automatisering is overgenomen door Gistraxx B.V. Gistraxx is gespecialiseerd in soft- en hardware-oplossingen voor tracking and tracing van voertuigen, met name in de transport-, installatie- en beton-sector. Ook biedt Gistraxx oplossingen voor proces- automatisering in sectoren zoals techniek, productie en industrie.

Compakt is al ruim 35 jaar een grote speler op het gebied van software voor de bloembollen- en planten-sector en de recyclingbranche. Er is een stijgende vraag naar de producten en diensten van Compakt. Ook is er een sterke behoefte aan het toepassen van innovaties op het gebied van automatisering en procesoptimalisatie.

De overname door Gistraxx zorgt voor een nog breder palet aan producten en een verdere specialisatie in de bollen- en plantenteelt en de recyclingbranche. De toekomst zal in het teken staan van het doorontwikkelen en optimaliseren van producten en diensten. Daarnaast zal ingezet worden op het toepassen van nieuwe innovaties.

Wat verandert er voor u?

De overname van Compakt is een belangrijke gebeurtenis, zeker voor u als klant van Compakt. Voor u verandert er echter niet veel. U kunt nog steeds op Compakt blijven rekenen zoals u dat gewend bent.

Toon alle berichten

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen!